Te koop of te huur - 4 woningen - Fase 3

Locatie:
Dopheide en Struikheide, Mariahout - Fase 3

Ontwikkelaar Robert Hellings: "In D’n Hoge Suute komen diverse woonwensen samen. Dat is de kracht van dit project. Als lokale partij draag ik Mariahout een warm hart toe. Het is een levendig dorp en daar lever ik graag een bijdrage aan (glimlachend: ‘Hoge Suute’ betekent niet voor niets vrij vertaald ‘vruchtbare grond’!).

Zorg om ’t Dorp is zeer betrokken als klankbord. Samen zijn we tot dit idee gekomen. Voor de woningen is koop én huur mogelijk, en kunnen naar eigen wens worden ingericht. De realisatie van een slaap- en badkamer beneden is een optie maar ook de bouw van een carport of garage behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven
“Iedereen die interesse heeft, kan zich inschrijven. Medio 2021 kan gestart kan worden met de bouw. Die zal ongeveer een jaar in beslag nemen.

D’n Hoge Suute fase 3 betreft de bouw van twee twee-onder-een-kapwoningen. Indeling is naar eigen wens. Naast standaard slaapkamers op de eerste verdieping is er ook de mogelijkheid tot realisatie van slaap- en badkamer beneden. Inhoud ca. 550 m³, percelen vanaf ca. 250 m². Koop of huur is mogelijk. En tot slot - maar niet geheel onbelangrijk - een garantie op wonen en leven in een gemoedelijke en sfeervolle omgeving. Voel je welkom!

 

Inschrijfformulier >>>

 

Heb je vragen of wens je nadere informatie te ontvangen? Neem dan contact op met:

Robert Hellings
Cedrus Vastgoed
M  +31(0)6 51 31 55 63
E  rh@cedrusvastgoed.nl

Situatie
Kavel 3 en 4
Kavel 7 en 6